Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић у Цириху: Хотелска група Мевенпик заинтресована за инвестиције у црногорски туризам

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић разговарао је данас у Цириху са предсједником и извршним директором хотелске групе Мевенпик (Мöвенпицк) Оливијеом Шавијем (Оливиер Цхавy) о инвестицијама ове компаније у црногорски туризам.

Шави је упознао предсједника Владе Марковића са намјером Мевенпика да уврсти Црну Гору у мапу својих туристичких дестинација, која обухвата двадесетчетири државе широм свијета, са близу 100 хотела под брендом Мевенпик. Исказао је заинтересованост за хотеле на црногорском приморју, али такође и у сјеверном дијелу Црне Горе, као и за градњу новог хотела на подгоричком аеродрому, након његове реконструкције и проширења капацитета.

Предсједник Марковић је исказао пуну спремност Владе да створи све претпоставке да реномирани хотелски ланац, као што је Мевенпик, прошири своје пословање и на Црну Гору. У том правцу договорен је наставак комуникације са представницима Мевенпика током њихове предстојеће посјете Црној Гори.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?