Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић разговарао са руководством Општине Пљевља: Имате перспективу и разумијевање Владе

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Видео: Предсједник Владе Душко Марковић на састанку са руководством Општине Пљевља - кадрови

Фотографије: Предсједник Владе Душко Марковић на састанку са руководством Општине Пљевља (39.1 МБ) 

Предсједник Владе Душко Марковић састао се у Пљевљима са руководством Општине на челу са предсједником Општине Мирком Ђаћићем и предсједником Скупштине општине Тариком Гаџовићем.

На састанку којем су присуствовали и представници пљеваљских јавних предузећа предсједник Владе је информисан о развојним пројектима у општини као и о изазовима са којима се Пљевља суочавају.

Предсједник Марковић рекао је да Пљевља имају перспективу и да ће увијек имати разумијевање и предсједника Владе и Владе у цјелини.

„Морамо створити услове да се у Пљевљима боље и ефикасније валоризују ресурси и у енергетици и у пољопривреди и у туризму“ – рекао је премијер Марковић додајући да од сваке локалне самоуправе очекује да креира развојне политике. Говорећи о Руднику угља и о Електропривреди Црне Горе Премијер је рекао да те двије компаније морају представљати функционалну цјелину која мора да подстиче развој и повећава развојне шансе.

На састанку је изражено задовољство чињеницом да локалне власти Пљеваља успјешно реализују пројекте реконструкције комуналне и локалне инфраструктуре.

Састанку је присуствовала и министарка економије Драгица Секулић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?