Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе примио руководство Општине Рожаје: Развој Сјеверног региона приоритет Владе, заједно радити на конкретним пројектима

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Видео: Састанак предсједника Владе Душка Марковића са руководством Рожаја - кадрови

Предсједник Владе Душко Марковић примио је руководство Рожаја – предсједника Општине Ејупа Нурковића и предсједника Скупштине општине Хусеина Куртагића.

Честитајући у име Владе и у своје име грађанима Рожаја Дан општине Премијер је подсјетио да је један од приоритета Владе развој Сјеверног региона као највећег ресурса Црне Горе и поновио спремност Владе да заједно са локалним самоуправама ради на конкретним пројектима који доприносе унапређењу пословног амбијента, повећању запослености и подизању стандарда и квалитета живота грађана.

Информишући Предсједника Владе о актуелној ситуацији у Рожајама Руководство Општине је изнијело више конкретних идеја усмјерених на валоризацији ресурса и превладавање постојећих изазова. Предсједник Општине Рожаје оцијенио је, међу осталим, да би отварање бизнис зоне могло представљати значајан импулс за привлачење инвестиција.

Закључено је да Влада и ресорна министарства заједно са руководством Рожаја кроз директне контакте у предстојећем периоду пронађу најбоља рјешења за конкретизацију бизнис идеја и превладавање постојечих изазова.

Састанку је прируствовао и секретар за финансије Општине Рожаје Армин Мујевић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?