Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Јом кипур: ЦГ је примјер друштва које напредује крупним корацима на темељима суживота, демократије и дијалога

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је Јеврејима у Црној Гори у име Владе и у своје име Јом кипур.

„Десет дана од прославе Рош Хашане, Јом кипур као дан помирења подсјећа нас да праштање и мир међу људима представљају основ благостања у породици и у цијелој заједници. Само сложно друштво гарантује просперитет и само на темељу заједничког интереса наша Држава постаје успјешнија и напреднија. Вјерујем да ће овај велики празник својим порукама охрабрити људе свих вјера и нација да доприносе њеном напретку у свим аспектима живота“ – наводи се у честитки премијера Душка Марковића упућеној предсједнику Јеврејске заједнице Црне Горе Јаши Алфандарију.

Пожељевши првој личности Јеврејске заједнице Црне Горе добро здравље и благостање предсједник Владе у честитки констатује да је Црна Гора примјер друштва које на темељима суживота, демократије и дијалога напредује крупним корацима ка највишим цивилизацијским вриједностима.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?