Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Реаговање потпредсједника Владе Милутина Симовића: Викенд политичар, посланик у одсуству ужива у комфору приватних и приватизованих микрофона

Објављено: 11.10.2017. 21:47 Аутор: Потпредсједник Владе Милутин Симовић
Наочиглед свих грађана Црне Горе, посланик на одмору Рашко Коњевић уљуљкао се у комфор приватних и приватизованих микрофона у које може да прича, а да захваљујући непрофесионалности медија не страхује да ће добити директан аргументован и утемељен одговор.

Извјештио се Коњевић у понављању непотпуних, а често потпуно нетачних конструкција са намјером да понављањем постану истине.

Ликвидирали би Рашко и Рашкови и Монтенегро ерлајнз са једнаким жаром са којим су тјерали стране инвеститоре и спрјечавали развојне пројекте, са жаром са којим су правили ад хоц коалиције да усвоје неуставне законе којима ће срушити финансијски систем.

Неће Рашко из комфора и хладовине приватних и приватизованих микрофона за скупштинску говорницу. Неће, јер тамо може добити тренутне и аргументоване одговоре на све конструкције које спрема у доколици директно инструментализујући медијско-интересно-политичку групу. У тим конструкцијама служи се голим неистинама, саопштавајући да сам ја ухваћен у незаконитим радњама поводом наплате пореског дуговања имовином дужника. На ту конструкцију је више пута добио јасан и аргументован одговор и од ресорног министарства и од мене.

Неће јер му је у Парламенту мјера коју су му одредили грађани Црне Горе, а не мјера приватизације медијских сервиса укључујући оне који се зову јавним, како то ради наочиглед тих истих грађана. Додуше, сваким даном све мањег броја, јер су Рашко и Рашкови успјели да им оборе гледаност, јер су сваким даном све мање јавни сервис а све више политички сервис Рашка и Рашкових!

Прије него што смогне снаге да каже нешто у скупштински микрофон, предлажем да одговоре на постављена питања у вези са Монтенегро ерлајнзом и Аеродромима Црне Горе затражи код своје дружине – у СДП-у.

Код оних који су у име СДП-а у континуитету дужем од деценију ипо били увијек по двојица у Управном одбору Монтенегро ерлајнза, а у Аеродромима Црне Горе имали још значајније управљачке позиције.

Нека се прво окупе сви заједно, па нека се међусобно пропитају и договоре.

Изнијели смо као одговор на политиканство само чињенице, али се Рашков сервис укључио непрофесионално дајући нову прилику Мецени да настави изношење неистина како би Рашков сервис истог дана у истој емисији покушао да поклопи чињенице. Зато се ми више нећемо бавити одговорима на политикантска питања и конструкције јер Влада нема свој сервис, него ћемо енергију и вријеме усмјерити на стварање претпоставки за опстанак и развој привредних субјеката у овом важном сегменту сваке економије, а посебно наше, имајући у виду њихов мултипликативни значај на укупни развој Црне Горе – и до сада и у будућности.

Потпредсједник Владе Милутин Симовић
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?