Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић разговарао са Чери Блер: Исказана заинтересованост за сарадњу на јачању капацитета и у правним пословима

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић састао се на Светом Стефану током Глобал Цитизен Форума са британском правницом Чери Блер. 

На састанку је исказана обострана заинтересованост за сарадњу са Чери Блер и ниеном канцеларијом Омниа Стратегy која је специјализована за арбитраже, медијације и јавно право.

Предсједник Марковић је упознао Чери Блер са резултатима Владе на вањскополитичком и економском плану и информисао да се сада у вањској политици фокусирамо на окончање приступних преговора о чланству у Европској унији, а на унутутрашњем плану на даљој изградњи институција и унапређењу њиховог рада, на владавини права и сталном побољшању пословног амбијента.

Чери Блер је понудила нашој земљи помоћ у процесу изградње и јачања капацитета наших институција и јавне управе као и у општем повећању ефикасности наше администрације. Договорено је да комуникација на ову тему буде настављена.

Предсједник Владе је замолио Чери Блер да пренесе његове посебне поздраве супругу, некадашњем предсједнику Владе Уједињеног Краљевства Тонију Блеру.


Yотубе линк: хттпс://yоуту.бе/улп3ТАзТyС8    

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?