Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Састанак Марковић - Барозо: Црногорске свеобухватне реформе могу послужити за примјер и модел другима

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne GoreSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
   
Предсједник Владе Душко Марковић састао се у петак на Светом Стефану са бившим премијером Португала и предсједником Европске комисије Жозеом Мануелом Барозом.

Пожељевши добродошлицу Жозеу Мануелу Барозу и изразивши задовољство што се виде у Црној Гори поготово поводом престижног догађаја какав је Глобал Цитизен Форум 2017 премијер Марковић је информисао бившег предсједника Европске комисије о резултатима Владе на вањском и унутрашњем плану као и о нашим стратешким плановима који се тичу инвестиција, реформи и интеграција са циљем подизања животног стандарда грађана.

Жозе Мануел Барозо је честитао предсједнику Марковићу на квалитетним и свеобухватним реформама и поготово на успјешном процесу европских интергација рекавши да, премда сада говори у своје име, нема никаквих дилема да ће наша земља бити наредна чланица Европске уније.

„Реформе које је Црна Гора спровела не само да су успјешне, већ могу послужити и као примјер и модел другим земљама“ – оцијенио је бивши предсједник Европске комисије.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
 
 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?