Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић примио израелског министра Ханегбија: Искрено пријатељство двију држава потврђено је и љетос за вријеме шумских пожара

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
    

Предсједник Владе Душко Марковић примио је данас министра регионалне сарадње Државе Израел Цахија Ханегбија.

Обострано је оцијењено да су односи Црне Горе и Државе Израел односи искреног и снажног пријатељства и да је то добра основа за унапређење економске сарадње. То пријатељство потврђено је и љетос када је Израел била једна од првих држава која је притекла Црној Гори у помоћ када су наша земља и више земаља региона биле погођене шумским пожарима. „Права пријатељства се препознају у тешким ситуацијама“ – рекао је Премијер.

Предсједник Марковић је изразио задовољство порастом израелских туриста који посјећују нашу земљу оцијенивши да је то доказ да они Црну Гору сматрају сигурном дестинацијом и квалитетним мјестом за одмор и да се овдје осјећају добро.

Информишући госта о стратешким политикама Владе Црне Горе предсједник Марковић је рекао, међу осталим, да се у овом тренутку у нашој земљи реализују инвестиције вриједне више од три милијарде еура, и да повољан инвестициони амбијент, који укључује и најнижу стопу пореза на добит у региону, представља шансу и за израелске инвеститоре.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?