Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Симовић разговарао са почасним конзулима: наставак нашег развоја зависи од спремности да искористимо потенцијале

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

   
  
Потпредсједник Владе Црне Горе за економску политику и финансијски систем и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић оцијенио је да даљи економски раст наше земље умногоме зависи од наше спремности да искористимо потенцијале које имамо у секторима туризма, саобраћаја, енергетике и пољопривреде.

Обраћајући се учесницима Друге конференције почасних конзула Црне Горе, коју је организовало Министарство вањских послова, потпредсједник Владе је информисао наше почасне конзуле да су приоритетним инфраструктурним пројекатима у Црној Гори и у региону Западног Балкана ангажоване међународне институције и организације попут Свјетске банке, Међународног инвестиционог фонда, Европске инвестиционе банке и Европске банке за обнову и развој што представља добар основ за сарадњу међународних финансијских институција и организција, приватних инвеститора и Владе Црне Горе.

Потпредсједник Симовић се захвалио почасним конзулима на досадашњем раду и позвао их да на свим пољима наставе унапређење односа Црне Горе и земаља у којима обављају мисију.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?