Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 08.11.2017. 12:56 Аутор: СЗЗ
У складу са Програмом стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника и намјештеника који је утврдила Управа за кадрове, представници Секретаријата за законодавство су, у организацији Управе за кадрове, 30. октобра 2017. године, одржали семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“.

Предавачи на семинару били су Ирена Тишма и Дарко Радоњић, самостални савјетници у Секретаријату за законодавство.

Циљ семинара је постизање већег квалитета, ефикасности и рационалности у обављању послова на изради закона и других прописа.

Семинару су присуствовали представници Управе за кадрове, Завода за метрологију и Градске општине Тузи, као и службеници Секретаријата за законодавство који су први пут засновали радни однос у овом органу.

Полазници овог семинара показали су заинтересованост за наведену тему, па су предавачи кроз теоријска предавања и рад на конкретним примјерима (практични дио семинара) давали детаљна објашњења и упутства у вези одређених питања која се односе на израду прописа.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?