Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Реаговање: Демократска Црна Гора на приземан и неукусан начин покушава да подметне Влади дискриминацију грађана

Политичка партија Демократска Црна Гора изнијела је данас у страначком саопштењу тврдњу да Влада наводно дискриминише грађане.

Ради истинитог и цјеловитог информисања јавности износимо чињенице:

Избором 41. Владе Црне Горе премијер Душко Марковић је увео праксу додјеле финансијске помоћи породицама које добију тројке или истовремено више дјеце. Влада је, у складу са том праксом, додијелила помоћ породицама тројки Драговић из Бијелог Поља и Јовановић из Никшића.

Демократска Црна Гора је на себи својствен, приземан и неукусан начин покушала да подметне Влади да дискриминише грађане по територијалној припадности позивајући се на породицу са Цетиња прећутавши да је ријеч о породици која је добила тројке прије почетка мандата ове Владе.

Влада Црне Горе води свеобухватну и одговорну социјалну политику, посебно сензибилну према младим родитељима, увјерена да симболичним гестом подјеле радости истовременог рођења више дјеце у једној породици изражава и артикулише радост шире јавности.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?