Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Почела изградња фудбалског стадиона

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Фотографије: Полагање камена темељца поводом почетка градње фудбалског стадиона (56.1 МБ)

Видео: Предсједник Владе Душко Марковић на обиљежавању почетка градње фудбалског стадиона - кадрови

Видео: Обраћање градоначелника Пријестонице Александра Богдановића

Видео: Обраћање предсједника Фудбалског савеза ЦГ Дејана Савићевића

Предсједник Владе Душко Марковић, градоначелник Пријестонице Александар Богдановић и предсједник ФСЦГ Дејан Савићевић, данас су обиљежили почетак изградње фудбалског стадиона на Цетињу, вриједног 8,79 милиона еура.

Изградња стадиона је предвиђена уз кофинансирање од стране Владе Црне Горе, Пријестонице Цетиње и Фудбалског савеза Црне Горе, при чему ће Владе сносити до 50 одсто тошкова, док ће Пријестоница и Фудбалски савез финансирати другу половину процијењене вриједности.
   
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
  
Пријестоница Цетиње је, уз подршку Владе Црне Горе и Фудбалског савеза Црне Горе, отпочела активности на реализацији пројекта изградње фудбалског стадиона на Цетињу. Усвојена је просторно планска документација, ријешени су имовинско правни односи, урбанистичка парцела је у потпуности комунално опремљена, те израђена техничка документација. Такође, издата је и грађевинска дозвола од стране Министарства одрживог развоја и туризма, чиме су се стекли услови за почетак радова на изградњи стадиона на Цетињу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?