Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић понудио помоћ албанском премијеру Едију Рами: Влада Црне Горе помоћи ће албанском народу и Влади

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић изразио је жаљење због поплава у сусједној и пријатељској Републици Албанији и понудио помоћ премијеру те земље Едију Рами.

„Жалимо због великих поплава које су погодиле југ Албаније, а посебно због жртава и велике материјалне штете у Вашој земљи. Елементарне непогоде и природне катастрофе не бирају мјесто и вријеме. Црна Гора жели да међу првима искаже солидарност према својим сусједима“ – наводи се у поруци предсједника Владе Душка Марковића.

Влада Црне Горе помоћи ће и материјално и технички да би се у што већој мјери санирале постојеће и спријечиле даље посљедице поплава које су паралисале значајан дио Албаније.

„Сусједне и пријатељске земље упућене су најприје једне на друге, и Црна Гора ће наставити да доприноси регионалној солидарности и сарадњи. Влада и институције Црне Горе биће вам на помоћи у границама својих могућности“ – поручио је премијер Марковић албанском колеги Едију Рами.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?