Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Дан општине Даниловград: постигнути резултати вриједни су изузетног поштовања, можете бити примјер другима

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име грађанима Даниловграда, одборницима у Скупштини општине и локалном руководству Дан општине – 9. децембар.

„Довољно је разлога да са задовољством прославите овогодишњи Дан општине, јер су резултати постигнути у минулом периоду вриједни изузетног поштовања. То је основ и за оптмистичне визије развоја вашег града. Податак да је у периоду 2012-2016. године реализовано више од 70 милиона еура инвестиција, јасно говори о развојном замаху даниловградске општине, која је по степену развијености изнад државног просјека“ – наводи се у честитки предсједника Владе упућеној предсједнику Општине Даниловград Браниславу Ђурановићу и предсједнику Скупштине општине Миодрагу Ђуровићу.

Премијер у честитки даље наводи да се вриједно ради на реализацији објеката путне, комуналне и друштвене инфраструктуре, што све заједно представља поуздану основу за унапређење живота и рада у општини Даниловград.

„Пут Манастир Острог – Ждребаоник, стари пут Даниловград – Управна зграда ЗИКС-а, нови Булевар и реконструисани градски тргови, само су неки од реализованих пројеката који указују на предузимљивост и посвећеност стварању бољег живота за грађане Даниловграда. Влада Црне Горе кроз Капитални буџет за наредну годину пружиће подршку новим развојним пројектима од значаја за унапређење живота у вашем граду. Даниловград је и општина привредног економског просперитета која и у том погледу може бити примјер другима. Охрабрујући је број ревитализованих и нових производних погона“ – поручио је предсједник Владе у честитки.

Премијер Душко Марковић на крају честитке упућене челним личностима Даниловграда наводи да је Дан општине прилика да се сјетимо да је Даниловград мјесто богате историје, коју умни и мудри Бјелопавлићи поносно чувају као дио укупног црногорског државног насљеђа.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?