Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Владе Душко Марковић отворио у Никшићу логистички центар компаније НТЦ

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
 
    

Предсједник Владе Душко Марковић свечано је у петак у Никшићу, у присуству личности из полтичке, привредне, културне и јавне сфере, отворио логистички центар компаније НТЦ.

Нови центар, површине 4.800 м² и капациета 7.000 палетних мјеста утицаће на повећање профита компаније и отварање нових радних мјеста.

Компанија НТЦ д.о.о. послује у саставу Цомп Цомерц Групе у којој још послују: Сл Монтенегро доо Никшић, која се бави трговином, Вучје доо Никшић чија су дјелатност туризам и угоститељство и производња пелета, Лигхтхоусе оф Монтенегро д.о.о. Х.Нови и Цомп Цомерц д.о.о. Никшић које себ наве туризмоми угоститељством, Оногошт сцхоол Никшић чија је дјелатност образовање и ММК Стандард А.Д. Никшић која се бави кетерингом.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Компаније у групи запошљавују између 300 и 350 људи и остварују између 15 и 20 милиона еура прихода годишње.

Група управља Ски центром Вучје и хотелима Лигхтхоусе у Игалу и Оногогошт у Никшићу. У саставу Групе послују и угоститељски објекти Пасенд у Никшићу и Херцег Новом, Форест у Никшићу, Подгорици и Београду и Градска кафана у Херцег Новом као и Центар за образовање одраслих „Оногошт сцхоол“.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?