Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић разговарао у Бриселу са високом представницом ЕУ Федериком Могерини

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
       
Предсједник Владе Душко Марковић састао се вечерас у сједишту Европске уније са високом представницом ЕУ за вањску и безбједносну политику Федериком Могерини, уочи сусрета са премијерима шест држава Западног Балкана.

Премијер Марковић је и на овом састанку истакао да је политика проширења Европске уније једна од најважнијих европских политика која треба да допринесе стабилности и економском напретку региона Западног Балкана.

Црногорски премијер и висока европска представница изразили су задовољство још једним сусретом лидера региона и Европске уније у сусрет наредној години када ће политика проширења Уније добити на значају представљањем стратегије за проширење и одржавањем новог самита Европске уније и Западног Балкана.

Саговорници су се сагласили да Црна Гора показује пуну одговорност у процесу интеграција и остаје као и до сада поуздан партнер ЕУ.

                    
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?