Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Божић: Миленијумска Црна Гора баштини цивилизацијску вриједност суживота, сачувајмо заједништво без обзира на вјеру и нацију

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име вјерницима католичке вјероисповијести у Црној Гори и највишим црквеним великодостојницма Католичке цркве у нашој земљи Божић пожељевши им личну и породичну срећу.

„Нека празнично надахнуће испуни домове свих вјерника племенитим вриједностима праштања и пријатељства. Да са најближима, породицом, пријатељима и комшијама, сачувамо идеју заједништва, и да без обзира на вјеру и нацију, обезбиједимо бољу будућност за све нас“ – стоји у честитки предсједника Марковића упућеној Надбискупу Барском Мсгр. Року Ђонлешају и Бискупу Которском Мсгр. Илији Јањићу.

Премијер наводи даље у честитки да миленијумска Црна Гора почива на темељима суживота, мултикултуралности и мултиконфесионалности, и да смо, управо баштинећи те цивилизацијске вриједности, успјели да изградимо просперитетну државу, која је чланица НАТО-а, и која је на динамичном путу да постане чланица Европске уније.

„Увјерен да ћемо вођени вјером и правдом, наставити да градимо друштво богатијих и задовољних грађана, још једном вам честитам празник са жељом да благи дани у домове свих донесу добро здравље и напредак“ – завршава Божићну честитку предсједник Владе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?