Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић присуствовао свечаној сједници Сената УЦГ на којој су награђени најбољи студенти и Институт за биологију мора

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
  
   
                                             
Предсједник Владе Душко Марковић присуствовао је данас Свечаној сједници Сената Универзитета Црне Горе, на којој су уручене награде најбољим студентима у протеклој години као и награда за допринос у интернационализацији Универзитета Црне Горе.

Ректор Универзитета ЦГ проф. др Данило Николић уручио је награде за 17 најбољих студената, док ће још једном студенту награда бити уручена накнадно, због спријечености да присуствује данашњој церемонији. Ректор УЦГ је уручио и награду за допринос у интернационализацији УЦГ др Мирку Ђуровићу, директору Института за биологију мора.

Свечаној сједници, поред предсједника Владе Душка Марковића присуствовали су и министар просвјете Дамир Шеховић, чланови Сената, Управног одбора, декани и директори универзитетских јединица, као и руководиоци служби Универзитета, студенти и њихови родитељи.
                                   
                        
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
                    
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?