Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ГД Директората за електронску управу Милица Јанковић: Нови Закон о електронској управи предвиђа увођење локалних самоуправа у систем размјене података

Влада је на данашњој сједници усвојила Предлог закона о измјенама и допунама Закона о електронској управи, а једна од кључних новина поменутог закона фокусира се на увођење локалних самоуправа у систем размјене података, саопштила је генерална директорица Директората за електронску управу Милица Јанковић, у изјави за медије након сједнице.

„Створили смо подлогу да се користи јединствени систем за размјену података, односно да се подаци размјењују између институција на државном нивоу и и институција на локалном нивоу. Ово је уједно и највећа измјена кад је у питању Закон о електронској управи, дакле увођење локалних самоуправа у цијели систем размјене података и увођење њихове обавезе да објављују електронске сервисе на порталу е-управе“- рекла је генерална директорица Директората за електронску управу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ВИДЕО: хттпс://yоуту.бе/фx2ЈДд4УY5о




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?