Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан „Карисма Цареер Даy“ у Улцињу

Објављено: 03.02.2018. 05:04 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Први „Карисма Цареер Даy”, компаније Карисма, закупца хотела Улцињске ривијере Олипмик и Белви одржан је у Улцињу у петак, 02. фебруара. Догађају је присуствовао велики број грађана Улциња заинтересованих за рад у комплексу Холидаy Виллаге који компанија Карисма убрзано гради и чији ће први објекат бити готов у априлу ове године. Представници компаније презентовали су циљеве и визију развоја туристичког комплекса, као и могућности запошљавања, наводећи да ће комплекс у пуном капацитету запошљавати око 500 радника разних квалификација. Представници компаније су најавили да ће ускоро ући у процес селекције, када ће услиједити интервјуи са пријављенима.

На почетку догађаја присутнима се, између осталих, обратио министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, који је нагласио да је пројекат који реализује Карисма многоструко значајан за Улцињ и црногорски туризам и да пуну подршку Владе Црне Горе, не само због унапређења смјештајних капацитета већ и због њиховог партнерства са највећим свјетским туроператором ТУИ-јем, који се кроз овај пројекат враћа у Улцињ.

„Ово је тим значајније што су квалитет овог пројекта и пружена подршка охрабриле ТУИ да искаже интересовање и за партнерство на новим пројектима чије ће бенифите становници овог града брзо осјетити. Долазак ТУИ-а значи сезону од 180 дана, значи госте са западноевропских тржишта и значи нове прилике овој Општини пуној развојних потенцијала. Њихов повратак и интересовање за даље послове је најбоља потврда да смо на правом путу“, истакао је Радуловић.

Ово је био први „Карисма Цареер Даy“ компаније Карисма, која у сарадњи са Министарством одрживог развоја и туризма и општинама, планира да одржи овакве догађаје и у другим градовима Црне Горе. Сљедећи догађај заказан је у Бару 16. фебруара, а ускоро се очекује и одржавање у Котору.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?