Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У петак конференција за медије министра Јановића о финансирању пројеката за младе

Објављено: 22.02.2018. 23:19 Аутор: Министарство спорта
Министар спорта Никола Јановић, са сарадницима, одржаће у петак, 23. фебруара 2018. године конференцију за медије на којој ће представити јавности Одлуку о расподјели новца по основу “Конкурса за додјелу средстава омладинским организацијама за финансирање или суфинансирање пројеката за младе у 2018. години”. Конференција ће се одржати у Прес центру Владе Црне Горе у 11:00 сати.

Расписујући Конкурс, Министарство спорта најавило је да ће овогодишњи буџет намијењен омладинским организацијама, бити значајно већи у односу на прошлу годину, с обзиром на то да је унапређивање положаја младих један од кључних приоритета Владе Црне Горе. Конкурс је био отворен од 28. 12 2017. до 26. 01 2018. године.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у зграду Владе коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме.

Конференција за медије биће емитована и уживо на YоуТубе каналу Владе Црне Горе.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?