Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић у Софији на радном састанку предсједникā Савјета ЕУ и ЕК са лидерима Западнобалканске шесторке

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne GoreПредсједник Владе Црне Горе Душко Марковић допутовао је у Софију на позив предсједника Владе Републике Бугарске и тренутног предсједавајућег Савјета Европске уније Бојка Борисова који са предсједником Европске комисије Жан-Клодом Јункером данас организује радни састанак лидера Западнобалканске шесторке.

Остале делегације ће предводити: предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Драган Човић, предсједник Републике Косова Хашим Тачи, предсједник Републике Србије Александар Вучић, предсједник Владе Републике Албаније Еди Рама и предсједник Владе Републике Македоније Зоран Заев. Састанку ће присуствовати и висока представница ЕУ за вањске послове безбједносну политику Федерика Могерини и европски комесар за сусједску политику и проширење Јоханес Хан.

Предсједник Марковић ће се током боравка у Софији засебно састати са премијерима Борисовим и Заевим.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?