Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић примио у опроштајну посјету амбасадора Дел Монака: Захвалност на личном доприносу одличним односима ЦГ и Италије

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
      
      
Предсједник Владе Душко Марковић примио је у опроштајну посјету амбасадора Републике Италије у Црној Гори Винћенца дел Монака.

На састанку је констатовано да Црна Гора и Италија његују пријатељске односе са снажним и интензивним контактима на највишем нивоу као и међусобном подршком двију држава на међународном плану.

Захваливши се амбасадору Дел Монаку на петогодишњем ангажману у нашој земљи Премијер је оцијенио да је у том периоду остварен значајан напредак у односима двију држава захваљујући умногоме и доприносу амбасадора Дел Монака.

Амбасадор Италије је подсјетио да је у вријеме његовог дипломатског мандата Црна Гора достигла један од својих стратешких циљева – чланство у НАТО-у – и додао да његова земља снажно подржава наше европске интеграције, истичући напредак који је остварен ка чланству у Европској унији.

Амбасадор Дел Монако захвалио се предсједнику Владе на доброј сарадњи.

Предсједник Марковић је пожелио амбасадору Дел Монаку успјех на дужности у Јерменији.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?