Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић честитао Ускрс: Само на врлинама заједништва и разумијевања можемо градити бољу заједницу

Služba za odnose s javnošćuПредсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је у име Владе Црне Горе и своје лично Ускрс највишим великодостојницима и вјерницима Католичке цркве у Црној Гори пожељевши им добро здравље и срећу.

„Нека Ускрс и његова порука побједе живота над смрћу – у домове вјерника унесу радост и оснаже склад међу најближима, пријатељима и комшијама. Вјера је симбол заједништва и разумијевања, и само са тим врлинама можемо градити бољу заједницу за све људе, без обзира на нацију и опредјељење. А управо на темељима суживота и толеранције, Црну Гору смо изградили као евроатлантску и демократску. Једнако тако и данас, посвећено и предано, радимо на унапређењу квалитета живота сваког појединца, да би се у Црној Гори живјело стандардом који ће достизати европски“ – стоји у ускршњој честитки предсједника Владе упућеној Надбискупу Барском мсгр. Року Ђонлешају и Бискупу Которском мсгр. Илији Јањићу.

Премијер Душко Марковић у честитки наводи да су празнични тренуци и прилика да славимо живот и оснажимо вјеру у дане који су испред нас.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?