Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић примио извршног директора Порто Монтенегра: Пуна подршка развојним пројектима и плановима нашег најпрестижнијег туристичког бренда

Објављено: 03.04.2018. 20:26 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Sluzba za odnose s javnoscu Sluzba za odnose s javnoscu
Предсједник Владе Душко Марковић примио је у уторак извршног директора Порто Монтенегра Дејвида Маргасона (Давид) и у потпуности подржао развојне планове и пројекте овог нашег најпрестижнијег туристичког бренда.

На састанку су Премијеру презентирани развојни планови и пројекти Порто Монтенегра за ову годину и наредне године који укључују градњу површина за спортове, супермаркета, простора за организовање великих спортских и музичких манифестација, продужавање главне променаде, градњу више смјештајних и угоститељских објеката и друго што ће све допринијети даљем унапређењу понуде Порто Монтенегра и отварању нових радних мјеста.

Извршни директор Порто Монтенегра је информисао предсједника Владе о одличној продаји туристичких капацитета овог ризорта као и о спремности на инвестиције које подразумијевају и коришћење залеђа Порто Монтенегра.

Предсједник Владе је поздравио амбициозне развојне планове Порто Монтенегра истакавши да даље унапређење овог ризорта сматра једним од најзначајнијих пројеката за развој Црне Горе у цјелини. „Ово је пројекат који је мијењао и даље мијења Црну Гору и помаже излазак из паланачке фолозофије и боље размијевање тога шта све у нашој земљи може да се претвори у нову вриједност на добробит грађана“ – рекао је предсједник Владе.

Премијер Марковић и директор Маргасон су се сагласили да је што хитнија валоризација бродоградилишта у Бијелој пресудна за комплетирање понуде Порто Монтенегра тим прије што већ постоји интересовање за ремонт 50-60 мегајахти годишње. Директор Порто Монтенегра је том приликом рекао да је циљ запошљавање некадашњих искусних стручњака Бродоградилишта.

Састанку је присуствовао и Предраг Лековић, директор у Порто Монтенегру задужен за односе са Владом.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?