Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честитао Дан општине Улцињ: Улагање у градњу хотела високе категорије допринијеће запошљавању грађана Улциња

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је грађанкама и грађанима Улциња у име Владе и у своје име Дан општине.

„Развојна перспектива вашег града охрабрује, али нас и обавезује на одговоран приступ са циљем брзе и одрживе валоризације потенцијала вашег града, и домаћинског односа у рјешавању инфраструктурних питања. Завидна туристичка традиција Улциња умногоме представља поуздану основу за даље снажење привреде и привлачење инвеститора са потенцијалом. Улагање у градњу хотела високе категорије обогатиће туристичку понуду града, и допринијети запошљавању грађана Улциња“ – наводи се у честитки предсједника Владе.

Премијер Душко Марковић изражава увјерење да једино уз одговорно и стратешко планирање, и јасну визију, заједнички можемо обезбиједити нови квалитет живота за све становнике најјужнијег приморског града.

„На тај начин још снажније ћемо интегрисати Улцињ и Црну Гору у европски систем вриједности, и европски квалитет живота. На том путу, у Влади Црне Горе имате посвећеног партнера“ – навео је предсједник Владе Душко Марковић у честитки грађанкама и грађанима Улциња.

Премијер закључује честитку жељом да у наредном периоду свједочимо позитивним резултатима рада локалне самоуправе, која ће бити у служби грађана и на задатаку даљег развоја Улциња.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?