Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао кошаркашима Будућност Волија: Ваш историјски успјех путоказ је цијелом црногорском друштву како се жељом, радом и тимски постаје дио европске елите

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је Кошаркашком клубу Будућност ВОЛИ вечерашњу побједу у плаyоффу и освајање овогодишње АБА лиге.

„Титула регионалног првака у оквиру престижне АБА лиге, успјех је којим се поноси цијела Црна Гора, и коју пуног срца слави сваки појединац. Увјерен сам и да је европска кошарка данас богатија не само за име наше Будућности, већ и за цијелу генерацију кошаркаша, чија имена заслужују поштовање нације! Показали сте како се срцем и знањем бори и побјеђује за свој град, и за своју земљу. Ваш историјски успјех путоказ је цијелом црногорском друштву како се жељом, радом и тимски постаје дио европске елите“ – наводи се у честитки премијера Марковића.

Предсједник Владе даље наводи да у име Владе и у лично име са поносом честит успјех који смо чекали више од једне деценије.

„Увјерен сам да ће пехар који сте освојили бити свјетионик и снажан мотив будућим генерацијама наших спортиста“ – наводи предсједник Владе Душко Марковић у честитки кошаркашима Будућност Волија.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

СУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?