Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић гласао: вјерујем да ће избори протећи у демократској и слободној атмосфери

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Душко Марковић изјавио је јутрос у Подгорици да вјерује да ће данашње гласање на предсједничким изборима протећи у демократској и слободној атмосфери и у доброј организацији и да ћемо на тај начин изабрати предсједника који ће имати пуни демократски капацитет да обезбиједи Црној Гори наставак европских и вриједности и развој и просперитет државе у цјелини.

„Желим да искористим ову прилују да кажем и то да је кампања била изузетно коректна, рекао бих никада са тако високом политичком културом и дијалогом без обзира на то што су супарници били жестоки у свом приступу. Али висок ниво политичке културе и дијалога – то је један важан моменат којим Црна Гора потврђује своју демократску способност и одрживост свог политичког система. Дакле, грађанима желим све најбоље данас, желим добру атмосферу и наравни резултате који ће потврдити њихове интересе који се тичу будућности“ – рекао је предсједник Марковић јутрос у Подгорици након што је гласао на предсједничким изборима.



СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?