Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић: Позивам све оне који могу допринијети европском опредјелјенју наше земље, да дјелујемо заједнички и у интересу грађана и Државе

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

Предсједник Владе Душко Марковић је одговарајући на посланичко питање посланика Мића Орландићу у оквиру Премијерског сата, нагласио да се процес европских интеграција не тиче само Владе и коалиције која је конституише, већ свих снага у црногорском друштву. 

„Стога указујем и на потребу повратка опозиције институционалном дјеловању, како бисмо унаприједили изборни оквир у складу са оним што је констатовано и у овом Извјештају. Такође, позивам организације невладиног и цивилног сектора да подршку за заједнички и конструктиван рад не траже на другим адресама поред ових легитимних и домаћих“ – нагласио је премијер Марковић, поручивши да су врата његовог Кабинета и Владе увијек отворена и за њих, и за заинтересоване појединце, али и за све грађане. 

Интегрални текст питања Мића Орландића, предсједника Клуба посланика СД и ЛП и одговора предсједника Марковића можете преузети овдје.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?