Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Душко Марковић приређује пријем поводом Дана независности

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић приредиће поводом Дана независности у суботу, 19. маја свечани пријем за представнике законодавне, извршне и судске власти, дипломатског кора и званице из јавног и културног живота Црне Горе.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ:

Пријем, који почиње у 20:00, биће организован у парку испред главног улаза у Вилу „Горица“.

За новинаре, фоторепортере и видео сниматеље обезбијеђен је посебан простор за снимање доласка званица и обраћања предсједника Владе. Службеници Протокола и Службе за односе с јавношћу Владе Црне Горе биће с тим у вези на лицу мјеста како би помогли представницима медија.

Медији који желе да извјештавају са пријема треба да доставе Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе на адресу електронске поште пр@гов.ме имена новинара, фотографа и камермана и то до суботе у 12:00. У случају да је ријеч о особама које ИМАЈУ годишње акредитације Владе за 2018. годину довољно је доставити само имена и презимена. У случају да је ријеч о особама које НЕМАЈУ годишњу акредитацију Владе за 2018. годину потребно је доставити и број идентификационог документа (личне карте или пасоша). Због великог броја гостију препорука је да свака редакција пошаље највише једну екипу.

Напомињемо да и особе које имају акредитацију Владе за 2018. годину треба да посједују и идентификациони документ.

Новинари, фотографи и сниматељи моћи ће да уђу у комплекс Виле „Горица“ до 19:00.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбијдиће медијима фотографије и видео снимак догађаја и обраћања предсједника Владе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?