Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за достављање понуда за консултантске услуге Имплементација комуникационе стратегије у оквиру пројекта: “Пројекат рјешавања стамбених потреба грађана по повољним условима” (пројекат 1000+) - трећи пројекат

Објављено: 11.06.2018. 16:27 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА за консултантске услуге

Имплементација комуникационе стратегије у оквиру пројекта: “Пројекат рјешавања стамбених потреба грађана по повољним условима” (пројекат 1000+) - трећи пројекат

Влада Црне Горе - Министарство одрживог развоја и туризма имплементира Пројекат рјешавања стамбених потреба грађана Црне Горе по повољним условима - Пројекат 1000+ станова (у даљем тексту: Пројекат).

Укупна вриједност Пројекта је 20 милиона еура, од којих:
- 50% износа обезбјеђује Држава средствима зајма код Банке за развој Савјета Европе,
- 50% износа обезбјеђују комерцијалне банке које пријаве учешће у Пројекту.

Како би се грађани детаљније упознали са условима учешћа у пројекту, неопходно је спровести медијску кампању. За те сврхе, “Пројецт-Цонсултинг” д.о.о. - Подгорица (ПРОЦОН) као Јединица за имплементацију пројекта (у даљем тексту "Клијент"), у име Министарства одрживог развоја и туризма, објављује јавни позив за консултанта у складу са правилима и процедурама које одобрава Банка за развој Савјета Европе, а који ц́е бити одговоран за успостављање комуникационе стратегије као и развој, управљање, координацију, спровођење и прац́ење активности у дијелу комуникације са циљем промовисања пројекта.

Очекивани датум почетка реализације уговора је јул 2018. године.

Трајање уговора је 60 дана

Процијењена вриједност уговора: 48.000,00 ЕУР (четрдесет осам хиљада еура) (укључујући ПДВ)

Квалификациони критеријуми (Напомена: квалификациони критеријуми и подношење доказа су детаљно описани у тендерском досијеу):

Понуђач треба да испуни сљедеће обавезне услове и достави следећа документа:
 Доказ да је регистрован за обављање дјелатности која је предмет јавне набавке, а коју обавља као своју главну или претежну дјелатност;
 Сертификат или изјаву да је овлашц́ен за обављање активности које су предвиђене тендерском документацијом;
 Доказ да није банкротирао, и није предмет било каквог стечајног поступка;
 Доказ да је у периоду од двије године прије објављивања позива за подношење понуда није осуђиван за кривична дјела нити му је изречена мјера забране даљег обављања посла, а у вези са прекршајем;
 Доказ да је испунио своје обавезе у вези са доприносима и порезима за социјално осигурање у складу са законским одредбама у земљи у којој је основан.

Технички и професионални капацитет понуђача:
а) Понуђач мора имати следец́е опште искуство:
 Најмање 3 (три) године професионалног искуства у области маркетинга, оглашавања, комуникација и односа са јавношћу;
 Искуство у успостављавању медијских планова и куповини медија (медиа буyинг) путем различитих комуникационих канала (ТВ спотова, радио спотова, билборда итд.).
 Искуство у раду с владиним, невладиним и међународним организацијама и институцијама ће се сматрати предношћу.
б) Понуђач мора имати следец́е посебно искуство:
 Искуство у спровођењу најмање 2 (двије) маркетиншке кампање, од чега је барем 1 (једна) реализована у посљедње 3 (три) године прије рока за подношење понуде;
 Искуство у развоју и примјени визуелног идентитета кроз израду графичког и видео материјала (видео, летци, брошуре, билборди, итд.) у најмање 2 (двије) медијске кампање, од чега је барем 1 (једна) реализована у посљедње 3 (три) године прије рока за подношење понуде.
Понуђач мора да буде регистрована фирма или физичко лице правно способно да обави наведене послове. У тренутку потписивања уговора консултант мора бити акредитован (овлашц́ен) и регистрован у складу са релевантним законима Црне Горе.

Критеријуми за додјелу Уговора:
Клијент ће додијелити уговор понуђачу чија понуда је освојила највећи број поена примјеном методе базиране на квалитету и цијени, уколико је утврђено да понуђач има потребне квалификације за извршење уговора.
Критеријум за доделу је успостављен на основу односа техничког квалитета понуде (процијењене од стране Клијента као технички прихватљиве) и цијене у односу 70/30.

Понуђачи могу да доставе своје понуде користећи одреднице дефинисане у Упутству консултантима у тендерском досијеу. Сва пратец́а документација може бити достављена на црногорском језику.

Заинтересовани понуђачи могу да добију додатне информације о тендерској процедури на адреси:
“Пројецт-Цонсултинг” д.о.о. - Подгорица (ПРОЦОН)
Гдин Драгутин Секуловић
Вука Караџића 11, И спрат
81000 Подгорица
Монтенегро
Телефон: +382 (0) 20 201-545
Фаx: +382 (0) 20 246-024
Е-маил: office@процон.ме

Комплетни тендерски досије (упутства за преузимање електронске верзије тендерске документације ће бити доступна) може се купити након подношења захтјева на горе наведену адресу и по пријему одговарајућег доказа о уплати бесповратне надокнаде у износу од 70,00 еура на жиро рачун код Црногорске комерцијалне банке: 510-23425-90.

Све понуде морају бити достављене у затвореним ковертама на којима је наведено “Имплементатион оф Цоммуницатион стратегy ундер тхе Пројецт “Хоусинг Мортгаге Сцхеме фор лоw инцоме Персонс” (1000+ Хоусинг) - 3рд пројецт” - Реф. Но: 02-62/18-03/”Имплементација комуникационе стратегије у оквиру пројекта “Пројекат рјешавања стамбених потреба грађана по повољним условима” (пројекат 1000+) - трећи пројекат“ - Реф. Бр. 02-62/18-03, не касније од 2. јула 2018. године у 12:00 часова (Централно европско вријеме - вријеме у Подгорици) на адресу:
“Пројецт-Цонсултинг” д.о.о. - Подгорица (ПРОЦОН)
Вука Караџића 11, И спрат
81000 Подгорица
Црна Гора

Понуде ће се отварати 2. јула 2018. године у 12:30 часова у просторијама “Пројецт-Цонсултинг” д.о.о. - Подгорица (ПРОЦОН), у присуству представника понуђача који одлуче присуствовати.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?