Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао Рамазански бајрам: Црна Гора је јединствен примјер у Европи одговорног односа мањинских народа према Држави

Премијер Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име поглавару Исламске заједнице у Црној Гори, реису Рифату еф. Фејзићу и грађанима исламске вјероисповијести Рамазански бајрам.

„Црна Гора своју цивилизацијску перспективу већ одавно изграђује на афирмацији мултинационалне и мултивјерске хармоније као једне од темељних вриједности црногорског друштва. Управо из тог разлога наша земља јесте јединствен примјер, не само у нашем региону већ и у Европи, гдје мањински народи имају тако одговоран однос према Држави“ – наводи се у честитки.

Предсједник Марковић изражава увјерење да бајрамска атмосфера топлином и свјетлошћу додатно оснажује спремност да мисли и дјела буду посвећена укупном добру и узвишеним вриједностима овог великог празника.

„У жељи да предстојеће благе дане проведете у кругу породице, пријатеља и комшија, испуњени осјећајем поштовања, праштања и узајамне повезаности, честитам Рамазански бајрам“ – стоји у честитки предсједника Владе Душка Марковића упућеној поглавару Исламске заједнице у Црној Гори, реису Рифату еф. Фејзићу и грађанима исламске вјероисповијести.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?