Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао ватерполистима: Браво, уздигли сте поново црногорски ватерполо на мјесто које нам припада

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је вечерас у име Владе и у своје име ватерполистима репрезентације Црне Горе и Стручном штабу на челу са селектором Владимиром Гојковићем освајање Свјетске ватерполо лиге.

„Браво ватерполисти! Ваша вечерашња величанствена побједа на понос је цијелој Црној Гори. Неспорни квалитет, борбеност и одговорно вођење репрезентације уздигли су поново црногорски ватерполо у свјетски врх, на мјесто које нам припада. Сигуран сам да је златно одличје овог престижног такмичења вјесник нових успјеха“ – наводи се у честитки предсједника Владе Душка Марковића.

Премијер наводи у честитки да је Влада одлучна да креира најповољнији амбијент за системски развој спорта што је најбоља гаранција да ће црногорски врхунски спортисти имати све предуслове за резултате који им гарантују мјесто на свјетском врху и снаже позицију Црне Горе у свијету.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?