Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић новчано наградио припаднике андријевичке службе заштите и спашавања

Предсједник Владе Душко Марковић наградио је по једном платом Петра Ђукића и Милорада Ћулафића, припаднике Службе заштите и спашавања општине Андријевица.

Они су јуче извукли аутобус који се обрео на неприступачном терену поред коловоза, након што је проклизао са уског пута према Комовима. У аутобусу су били студенти у организованој планинарској експедицији, која је боравила на Комовима.

Из Кабинета предсједника Владе већ данас је упућено писмо општини Андријевица и тамошњој Служби заштите, у којем се исказује задовољство због акције извлачења аутобуса коју су Ђукић и Ћулафић извели пожртвовано и у најкраћем року.

Из Премијеровог Кабинета су, након што су синоћ упутили честитку преко Владиног Тwиттер налога, оцијенили да је јучерашњи догађај, који је окончан без повријеђених студената, и без других посљедица, показатељ да Држава својим грађанима обезбјеђује сервисе сигурности и помоћи на свакој тачки Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?