Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конкурс за израду идејног урбанистичког рјешења зоне „К4” сектора 65 ДСЛ „Рт Ђеран – Порт Милена”, Општина Улцињ

Објављено: 12.07.2018. 20:05 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство одрживог развоја и туризма Црне Горе расписало је позивни конкурс за израду идејног урбанистичког рјешења зоне „К4“ сектора 65 Државне студије локације „Рт Ђеран – Порт Милена“, Општина Улцињ.

Конкурс је отворен од 12. јула до 14. септембра 2018. године.

Циљ израде конкурса је да се, на основу анализираних просторних ограничења, потенцијала, потреба, трендова и захтјева дефинишу реалне развојне могућности простора и потенцијали, дефинишу зоне или цјелине према морфолошким, планским, амбијенталним и другим карактеристикама, преиспита простор са свих других аспеката како би се ова локација развила у нову урбану цјелину и третирају постојећи формални и неформални објекти у смислу уклапања у нову визуелну цјелину.

Комплетан конкурсни материјал можете преузети ОВДЈЕ.

Позвани учесници могу постављати питања у вези са конкурсом до 24. јула 2018. године, након чега ће сва пристигла питања и одговори бити послати свим позваним учесницима конкурса до 31. јула 2018. године. Питања се шаљу на адресу: тамара.маровиц@мрт.гов.ме.

Прилог:
Одлука о расписивању позивног конкурса за идејно урбанистичког рјешења зоне „К4“ сектора 65 Државне студије локације „Рт Ђеран – Порт Милена“
Програмски задатак

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?