Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић примио руководство Андријевице: Ви сте примјер одговорног односа, Влада подржава сваки одржив пројекат на Сјеверу

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu



Премијер Душко Марковић поручио је данас на састанку са руководством Општине Андријевица да ће Влада пажљиво размотрити и подржати све развојне пројекте у Сјеверном региону за шта Андријевица може послужити као примјер осталим општинама.

„Честитам празник и грађанима и руководству општине. Од нашег прошлогодишњег виђења у Андријевици се догађају само позитивне ствари. Ви сте једна од општина која се одговорно односи према свом и државном новцу. Зато ће свака ваша иницијатива бити у Влади пажљиво размотрена, а сваки одрживи пројекат на Сјеверу биће подржан“ – рекао је предсједник Владе Душко Марковић који је примио руководство Андријевице поводом Дана општине.

Предсједник Општине Андрјевица Срђан Машовић, предсједник Скупштине општине Славко Стијовић и главни менаџер Миодраг Ивановић информисали су предједника Владе о раду локалне управе нагласивши да се у Андријевици све обавезе извршавају правовремено и у складу са прописима и да је фокус руководства на развојним пројектима и то посебно у областима енергетике, туризма, дрвопрераде и воћарства. Посебно је истакнуто да су завршени радови на три мини хидроелектране, и да су пројекти или радови на још шест у току, од којих је једна општинска која би локалној заједници требало да доноси око 300.000 еура годишње.

Премијер Душко Марковић је поновио лично опредјељење и одлучну подршку Владе развоју Сјеверног региона истакавши као позитиван примјер Андријевицу чије руководство већ иницира пројекте туристичке валоризације ресурса за период када буде настављена градња Аутопута ка сјеверу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
           
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?