Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Трећи састанак Надзорног одбора за пројекат Развој базе података путева

Објављено: 17.07.2018. 20:01 Аутор: МСП

Трећи састанак Надзорног одбора за пројекат Развој базе података путева који је имао за циљ сагледавање и оцјену успјесности спроводјења одржан је 17. јула 2018. године у Министарству саобраћаја и поморства. Овом приликом чланови Надзорног одбора, представници Министарства саобраћаја и поморства, Министарства финансија, Дирекције за саобраћај и Делегације Европске уније у улози посматрача упознали су се напретком у односу на извјештајни период, наредним планираним активностима и првим резултатима прикупљања података о стању инвентара црногорске путне мреже.

Испред Директората за међународну сарадњу и ЕУ фондове, Данијела Капа је нагласила важност овог пројекта и истакла задовољство због реализације који се одвија у складу са планирам динамиком, који ће након завршетка (децембар 2018. године) у значајној мјери унаприједити процесе у области изградње, реконструкције, одржавања и заштите државних путева у Црној Гори .

Укупна вриједност уговора је 356.895,00 еура, од чега 303.360,75 еура тј. (85%) представљају ИПА средства, а 53.534,25 еура тј.(15%) представља национални допринос овом пројекту.



Министарство саобраћаја и поморства

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?