Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Засиједао Национални међуресорски оперативни тим за праћење спровођења стратегије за превенцију и сузбијање тероризма, прање новца и финансирање тероризма 2015 – 2018

Објављено: 18.07.2018. 20:21 Аутор: ОПЕРАТИВНИ ТИМ
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
                                       
Сједница Националног међуресорског оперативног тима за праћење спровођења стратегије за превенцију и сузбијање тероризма, прање новца и финансирање тероризма 2015 – 2018., и Акционог плана 2017 – 2018, одржана је 18. јула 2018. године.
  
Сједницом је предсједавао руководилац Оперативног тима и секретар Вијећа за националну безбједност др Веселин Вељовић, а сједници су присуствовали чланови Оперативног тима из: Министарства правде, Министарства унутрашњих послова и Управе полиције, Министарства одбране и Генералштаба, Агенције за националну безбједност, Управе за спрјечавање прања новца и финансирање тероризма и Пореске управе.
   
На сједници су усвојени: записник са претходне сједнице Оперативног тима, и приједлози XИВ шестомјесечног извјештаја Влади Црне Горе, и И и ИИ кварталног извјештаја Бироу за оперативну координацију активности органа обавјештајно безбједносног сектора о спровођењу Стратегије за превенцију и сузбијање тероризма, прања новца и финансирања тероризма 2015 – 2018, и Акционог плана 2017 - 2018.
   
Оперативни тим је констатовао да су у току интезивне активности у партнерству са представницима Мисије ОЕБС-а и Савјета Европе у Црној Гори на изради докумената Стратегије за превенцију и сузбијање тероризма, прања новца и финансирања тероризма 2019 - 2022, и Акционог плана 2019-2020, за њено спровођење са роком реализације до краја текуће године.
   
ОПЕРАТИВНИ ТИМ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?