Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе примио предсједника Општине Беране: Марковић и Шћекић сагласни да треба без резерви и подозрења заједнички радити на развоју и валоризацији ресурса Берана

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

      

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић и предсједник Општине Беране Драгослав Шћекић сагласили су се да Влада и Општина виде простор за заједничко и усаглашено дјеловање без резерви подозрења, на темама развоја и валоризације ресурса са циљем подизања квалитета живота и животног стандарда грађана.

Честитајући грађанима Берана сјутрашњи Дан општине Премијер је поновио одлучност и посвећеност Владе укупном напретку Сјеверног региона. Са тим циљем је планирано формирање посебног фонда за развој Сјевера који би требало да убрза развој – најавио је овом приликом премијер Марковић у разговору са предсједником Општине Беране.

Закључено је да је потребно уложити додатне напоре како би надлежне службе правовремено извршавале своје обавезе које се тичу изградње инфраструктуре.

Предсједник општине Беране се захвалио предсједнику Владе на пријему оцијенивши као добру праксу одлуку Премијера да се редовно састаје са челницима локалних самоуправа.

Састанку су присуствовали и директор Агенције за изградњу Берана Миро Вешовић и савјетник предсједника општине за економски развој Дарко Стојановић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?