Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Мађарске Виктор Орбан допутовао у званичну посјету Црној Гори

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
                                                        
Предсједник Владе Мађарске Виктор Орбан допутовао је у понедјељак поподне у прву званичну посјету Црној Гори након што је наша земља постала чланица НАТО-а.

Након свечаног дочека, који је уз највише државне почасти приређен на Аеродрому у Подгорици предсједници влада Душко Марковић и Виктор Орбан разговарали су у четири ока.

Посјета премијера Орбана потврда је одличних билатералних односа, партнерства у НАТО-у и европске интеграције Црне Горе као и прилика за размјену мишљења о актуелним политичким и безбједносним темама у региону и Европи.

Званични разговори премијера Марковића и Орбана предвиђени су за уторак ујутро.

Предсједници Влада Црне Горе и Мађарске даће након разговора изјаве за јавност и одговорити на питања новинара – у Вили „Горица“ у уторак у 10:30.

Премијер Орбан ће се, током званичне посјете нашој земљи састати и са предсједником Црне Горе Милом Ђукановићем и предсједником Скупштине Црне Горе Иваном Брајовићем.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?