Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић честитао грађанима Плава Дан општине: Влада чврсто опредијељена да развија Сјевер и Плав

Премијер Душко Марковић честитао је грађанима Плава у име Владе и у своје име Дан општине наводећи:

„Посебно ми је задовољство што празник општине ове године дочекујемо у амбијенту економског напретка, када након прошлогодишње стопе раста која је била једна од највећих у Европи, у првом кварталу ове године биљежимо наставак тренда економског раста по стопи од 4,5%. Све то не би било могуће да није снажног доприноса који су мањински народи дали бројним достигнућима Црне Горе, политичким и развојним“ – наводи се у честитки предсједника Владе упућеној предсједнику општине Плав Орхану Шахмановићу.

Подсјећајући у честитки да Плав баштини традицију мултинационалног склада, као нераскидивог дијела државног идентитета, Премијер наводи да је Влада чврсто опредијељена да развија Сјевер и Плав, градећи савремене саобраћајнице, енергетске и туристичке капацитете, да унапређујемо пољопривреду и прехрамбену производњу, као услов вишег животног стандарда.

„Увјерен сам да ће уз природне предуслове и развојне потенцијале, партнерским односом Владе и локалне самоуправе, Плав бити развијеније и богатије мјесто за живот и рад Плављанки и Плављана“ – наводи се у честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића упућеној грађанима Плава.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?