Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана прва сједница Почасног одбора Скупштине Европске студентске уније: Искористити скуп за промоцију потенцијала Црне Горе

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću


Почасни одбор 75. Скупштине Европске студентске уније у Црној Гори одржао је прву сједницу на којој је закључено да скуп представника најзначајније студентске организације у Европи, која окупља више од 20 милиона студената, представља и значајну могућност за промоцију Црне Горе и Будве те да је у складу са тим потребно укључити све ресурсе како би били представљени сви наши потенцијали.

На сједници су анализиране активности на припреми Скупштине која би требало да буде одржана крајем новембра у Будви. Закључено је да су досадашње припреме обављене правовремено и квалитетно и да у предстојећем раздобљу треба наставити спровођење конкретних активности како би одржавањем Скупштине Студентски парламет Црне Горе потврдио свој кредибилитет и како би се Црна Гора показала као озбиљан домаћин.

Предсједник Почасног одбора, премијер Душко Марковић, исказао је задовољство досадашњом сарадњом са Универзитетом Црне Горе и истакао да је Влада у потпуности посвећена политикама које за циљ имају побољшање перспективе младих што је у складу и са закључцима Лондонског самита.

„Зато свака ваша иницијатива ка Влади мора имати одговор“ – рекао је премијер Марковић.

Састанку су присуствовали чланови Почасног одбора: предсједница Студентског парламента УЦГ Сара Арианна Серхатлић, предсједник Управног одбора УЦГ проф. др Душко Бјелица, министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, предсједник Општине Будва Драган Краповић и директор Каријерног центра УЦГ Ивица Тодоровић и извршни директор Универзитетског спортско- културног центра УЦГ Милош Павићевић као бивши чланови Скупштине Студентског парламента УЦГ.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?