Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Влада именовала Веселина Вељовића за директора Управе полиције

Влада Црне Горе је у понедјељак, 30. јула 2018. године, без одржавања сједнице, на основу прибављених сагласности већине чланова Владе, у складу с чланом 10 Уредбе о Влади Црне Горе, на основу члана 9 став 2 Закона о унутрашњим пословима, а по добијеном мишљењу Скупштине Црне Горе, донијела Рјешење о именовању др Веселина Вељовића за директора Управе полиције.

На основу прибављених сагласности већине чланова, Влада је усвојила и Предлог за измјене и допуну Закључка Владе Црне Горе, број: 08-215 од 19. новембра 2015. године, са сједнице од 13. новембра 2015. године. Измијењеним закључком, Влада је формирала Координациони одбор који ће усклађивати активности државних органа на имплементацији Плана дјеловања у случају могућег прилива избјеглица и миграната. Предсједник Координационог одбора је Зоран Пажин, потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и вањску политику, а чланови су: Мевлудин Нухоџић, министар унутрашњих послова, Кемал Пуришић, министар рада и социјалног старања, Осман Нурковић, министар саобраћаја и поморства,Кенан Храповић, министар здравља, мр Предраг Бошковић, министар одбране и проф. др Срђан Дармановић, министар вањских послова. Формиран је и Оперативни тим којим ће руководити др Веселин Вељовић, директор Управе полиције.

Такође, Влада је дала сагласност на Предлог правилника о коефицијентима за утврђивање зараде запослених у Агенцији за заштиту конкуренције.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?