Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао Дан општине Петњица: Реализацијом важних пројеката Влада показала свој однос према једној од најмлађих општина

„Задовољство ми је што сам већ у првој години мандата ове Владе имао прилику да заједно са вама свједочим реализацији важних инфраструктурних пројеката на територији општине Петњица: отварању нове административне зграде Општине и завршетку прве фазе пута Беране – Петњица. Управо овим пројектима Влада је показала свој однос бриге и подршке према једној од најмлађих општина“, наводи се у честитки предсједника Владе Душка Марковића грађанима Петњице, одборницима у Скупштини општине и локалном руководству поводом Дана општине – 4. августа. 

Предсједник Марковић је, у честитки упућеној Самиру Аговићу, предсједнику Општине и Мехмеду Адровићу, предсједнику Скупштине општине, подсјетио да су у протеклој години, која је била посебно важна и за Петњицу и за цијелу Црну Гору, укупни напори крунисани чланством у НАТО-у и остварењем економског раста од 4,4 одсто који је један од највећих у Европи. 

„Настављајући путем укупног друштвеног напретка са надовезујућим економским растом од 4,5 одсто у првом кварталу ове године, Влада Црне Горе остаје посвећена равномјерном регионалном развоју, уз изградњу инфраструктуре и валоризацију издашних природних потенцијала Сјевера. Стога сам увјерен да Петњица и Бихорски крај у више него подстицајном амбијенту дочекују динамичнији и садржајнији развој којем ћемо заједнички доприносити“, закључио је предсједник Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?