Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао Дан општине Плужине: Увјерен сам да ће домаћини Пивског краја искористити предности Владине подршке

Предсједник Владе Душко Марковић је, у име Владе и у своје име, честитао грађанима, одборницима у Скупштини општине и руководству Плужина Дан општине – 4. август.

„Овогодишњи Дан Општине Плужине дочекујемо у амбијенту економског раста, као држава чланица НАТО-а, на стабилном путу ка чланству у Европској унији. Све наше активности на међународном плану помажу нам да одржимо земљу сигурном, да привучемо инвестиције и унаприједимо пословни амбијент“, наводи се у честитки упућеној предсједнику Општине Мијушку Бајагићу и предсједнику Скупштине општине Петру Митрићу.

Наглашавајући да потенцијали којима је природа несебично обдарила плужински крај у наредном периоду треба да буду стављени у службу развоја и већег запошљавања, као предуслова даљег укупног друштвеног напретка, Премијер је изразио увјерење да ће повећање агробуџета за 26,8 одсто у односу на 2017. годину допринијети и повећању пољопривредне производње, те да ће домаћини Пивског краја искористити предности и ове Владине подршке.

„Партнерство Владе, које је пружено свим локалним самоуправама, биће додатни подстрек да заједнички доприносимо бољем квалитету живота грађана Плужина, али и свих у Црној Гори“, поручио је предсједник Марковић у честитки.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?