Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић честио Курбан-бајрам: ЦГ је вјековима сигуран дом за све добронамјерне људе, останимо примјер земље унутрашње стабилности и склада

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату еф. Фејзићу и грађанима исламске вјероисповијести Курбан-бајрам са жељом да велики празник проведу славећи живот и подстичући повјерење и уважавање међу људима.

„И овом приликом с поносом подсјећам да смо на темељима међувјерског и међунационалног склада, изградили независну и евро-атлантску Црну Гору, која је вјековима била сигуран дом за све добронамјерне људе. Увјерен сам да је и у временима која су стављала на искушење Црну Гору, наше повјерење једних у друге, дакле у пријатеље и комшије, снажно доприносило очувању мира и суживота. Стога и данас, када је Црна Гора на стабилном путу развоја и напретка, својим дјелима треба да останемо примјер земље у којој су унутрашња стабилност и склад осигурали бољи живот сваке породице и сваког појединца“ – наводи се у бајрамској честитки премијера Душка Марковића упућеној реису Фејзићу.

„Уважени реисе, нека благи бајрамски дани надахну вјернике да у духу јединства и доброчинства доприносимо нашој заједничкој кући Црној Гори“ – закључује честитку предсједник Владе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?