Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење о одлукама Владе донијетих 20. августа без одржавања сједнице

Влада Црне Горе је у понедјељак, 20. августа 2018. године, без одржавања сједнице, на основу прибављених сагласности већине чланова Владе, у складу с чланом 10 Уредбе о Влади Црне Горе, донијела Одлуку о изради лзмјена и допуна Државне студије локације „Сектор 5“ – Кумбор и Одлуку о одређивању руководиоца израде лзмјена и допуна Држвне студије локације „Сектор 5“ – Кумбор и утврдила Нацрт Државне студије локације „Сектор 2“ – ушће Суторине – лгало с Програмом одржавања Јавне расправе, у трајању од 15 дана и Нацрт измјена и допуна Државне студије локације „Сектор16“ – Котор с Програмом одржавања Јавне расправе, у трајању од 15 дана.

Министарство одрживог развоја и туризма, које је предлагач материјала, задужено је да јавне расправе организује у складу са Програмом одржавања јавне расправе и да након тога, припреми и Влади достави Предлог Државне студије локације „Сектор 2“ – ушће Суторине – лгало, с лзвјештајем о јавној расправи и Предлог измјена и допуна Државне студије локације „Сектор 16“ – Котор, с лзвјештајем о јавној расправи.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?