Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић примио руководство Колашина: Колашинци ће први осјетити бенефите аутопута, очекујем да спремни дочекате тај тренутак

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću




Предсједник Владе Душко Марковић честитао је данас грађанима и руководству Колашина Дан општине поруком да ће они први осјетити благодети аутопута као капиталног инфраструктурног пројекта те да очекује од новог руководства Општине предан рад како би тај тренутак и финализацију развојних пројеката чија је реализација у току дочекали спремни за конкретне активности чији је циљ подизање животног стандарда и вишег квалитета живота грађана.

„Колашин ће имати привилегију да први зграби бенефите аутопута као капиталне државне инвестиције. Завршетком приоритетне дионице аутопута и отварањем туристичких центара на колашинској страни Бјеласице простор за бизнис отвориће се сам по себи. Влада показује одлучност да у Колашину у најкраћем могућем року створи претпоставке за пуну валоризацију потенцијала за бољи живот грађана. Од вас стога очекујем идеје и велику администривну агресивност. Влада и мој Кабинет су отворени за сваку вашу иницјативу“ – рекао је премијер Марковић на састанку са предсједником општине Колашин Милосавом Батом Булатовићем и потпредсједницима Бојаном Кумбуровићем и Данилом Меденицом.

Премијер је и у овој прилици поновио стратешку опредјелјеност Владе за улагањем у Сјеверни регион Црне Горе. „Посвећени смо томе од Колашина до Гусиња. Као предсједник Владе желим да Сјевер претворим у простор који ће у економском, социолошком и културном смислу бити темељ Црне Горе“ – рекао је на састанку премијер Душко Марковић.

Предсједник Марковић и руководство Колашина размотрили су идеје за више конкретних пројеката попут бизнис зоне, топлификације града и збрињавања чврстог отпада, и разговарали о потреби побољшања комуналних услуга и других сервиса.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?