Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић упутио телеграм саучешћа породици Џона Мекејна: Храброст и мудрост искреног пријатеља Црне Горе биле су нам инспирација

Предсједник Владе Душко Марковић изразио је у име Владе, грађана и у своје име саучешће породици америчког сенатора Џона Мекејна.

„Поводом смрти вашег супруга и оца, сенатора Џона Мекејна, у име Владе Црне Горе, грађана и своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа и дубоког поштовања за хероја, политичара и човјека који је обиљежио цијелу једну демократску и развојну епоху САД и свијета. Сенаторова храброст и мудрост била је инспирација и за Црну Гору и велики глас подршке у у периоду у којем смо остваривали демократски напредак крунисан НАТО чланством, у чему нам је снажно и несебично помогао. Сенатор Џон Мекејн је био прије свега искрени пријатељ Црне Горе на чему ћемо му заувијек бити захвални“ – наводи се у телеграму саучешћа.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?