Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић поново ненајављено на градилишту „Колашин 1600“: критрике уродиле плодом, сада радови добро напредују

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Душко Марковић данас је поново ненајављено обишао градилиште туристичког ризорта „Колашин 1600“ и исказао задовољство како радови сада напредују након критика које је изрекао приликом претходне изненадне посјете овом градилишту, 18. јуна.

„Послије седамдесет дана сам на истом мјесту. Тада смо били у прилици да констатујемо да радови нијесу имали задовољавајућу динамику, да се доста каснило у односу на потписани уговор. Данас са задовољством могу да кажем да радови добро напредују, да имамо добру динамику и да су извођачи ангажовани на овом локалитету, да одговорно и савјесно раде како би радови били доведени до краја. Дакле, и компаније Тошковић, Технопут и конзорцијум Доппелмаyр и Нови Волвокс су у пуном ангажману са задовољавајућим бројем радника и озбиљном механизацијом и рекао бих да сада ствари иду у добром правцу. Наравно, ово задовољство је само данас. Ми ћемо преко Дирекције и надлежног министарства и непосредно ја са својим Кабинетом и у будућности пратити како ствари напредују“ – рекао је предсједник Марковић на локацији туристичког ризорта „Колашин 1600“.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Премијер је исказао посебно задовољство локацијом рекавши да ће на том мјесту у будућности постојати озбиљна зимска и љетња туристичка понуда.

„Вјерујем да ћемо брзо створити претпоставке да спојимо скијалишта 'Колашин 1450' са скијалиштем 'Колашин 1600' и добити много већи потенцијал. Овдје смо потписали уговор о закупу са инвеститором који ће баш овдје на овој локацији градити хотеле и апартмане и вјерујем да Колашин и Црна Гора добијају један нови садржај који ће допринијети не само развоју нашег туризма него и цијелој црногорској економији“ – рекао је премијер Душко Марковић.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću


СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ










Да ли вам је садржај ове странице био од користи?